Hyrbil i Bristol

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

I Bristol finns flera av de mest kända biluthyrningsfirmorna representerade. Här hittar man bland annat Avis, Enterprise Rent-A-Car och Hertz. Flera biluthyrningsfirmor har även kontor på flygplatsen Bristol Airport, däribland 5thGear Ltd, Tipoa Car Hire och Van Hire. I Bristol kan du hyra alla sorters bilar, från mini, kompakt och bilar i ekonomiklass till minibussar, kombi och stadsjeepar.

Det finns många parkeringsmöjligheter i Bristol och i centrum kan du kan välja att parkera i parkeringshus eller på gatan. Det finns också gott om parkeringsmöjligheter på flygplatsen som ligger drygt en mil utanför stadens centrum. I Bristols närområde finns tre stycken så kallade ”Park & Ride”-parkeringar där du kan ästlla din hyrbil gratis och därefter ta en buss in till stadens centrum. Parkeringarna finns på A4 Bath Road/ Stockwood Road, A4 Portway vid motorvägen M5 och på väg A370 vid Long Asthon. Tänk på att ”Park & Ride”-parkeringarna är stängda nattetid. För dig som vill köra in till Bristols centrum finns ett smidigt parkeringsalternativ i köpcentret Cabot Circus. Här finns över 2500 parkeringsplatser som är öppna dygnet runt, alla dagar i veckan. Parkeringen är bevakad dygnet runt och den som kör elbil kan ladda den gratis här. Parkeringsavgifterna ligger på f.n 1.7 GBP (cirka 20 kronor) för den första timmen och därefter f.n 1 GBP (cirka 13 kronor) för de följande sex timmarna. Parkerar du i mer än sju timmar är avgiften f.n 18 GBP (cirka 200 kronor) per dag. Tänk på att antalet lediga parkeringsplatser i Cabot Circus kan komma att vara mycket begränsade under helgerna, i synnerhet mellan klockan 12.30 och 14.30. Planerar du ett besök i centrum under helgen bör du ge dig i väg tidigt och helst vara i staden innan klockan 11.00 för att undvika parkeringsproblem. Gatuparkering i Bristol är möjlig i bland annat områdena Old City norr om Baldwin Street och öster om The Centre till Broad Street/High Street, Castle Park och Broadmead. Gatuparkering är gratis på söndagar. Rusningstrafiken i Bristol pågår generellt mellan klockan 08.00 till 09.00 samt 16.00 till 18.00. Vid dessa tidpunkter bör du undvika att köra för att inte riskera att fastna i köer.

Bristol räknas till en av Englands bästa turistdestinationer och lockar många besökare i synnerhet under sommarmånaderna då det anordnas många stora festivalen i staden. Bristol är känd för sin fantastiska arkitektur och det finns gott om spännande sevärdheter i stadens närområde som du kan ta dig till med bil. Strax sydväst om Bristol ligger Coastal North Somerset, ett område känt för sin fantastiska kuststräcka och vackra landsbygd. Området lämpar sig utmärkt för en aktiv dagsutflykt; kör hit, parkera bilen och ta en långpromenad på Clevedon Coastal Path, en sträcka som räknas till en av de bästa i området. Drygt fyra mil sydost om Bristol ligger ett annat besöksmåste; den Unesco-listade staden Bath. Här möts du av en unik stadsmiljö med charmiga butiker, mysiga caféer och det populära museet över de romerska baden som fanns i staden för 2000 år sedan. I dag finns inga bad kvar, däremot finns ett spa med vatten från de gamla källorna under staden.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.