Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bristol Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

###Biluthyrning på Bristol flygplats Denna information är från augusti 2015

Oavsett om du planerar att ta ett bad i Bath eller beundra slott i Cardiff kommer Skyscanner att hjälpa dig att hitta de bästa hyrbilsalternativen på Bristol flygplats. ###Här kan du hyra en bil på Bristol flygplats Det finns i dagsläget sex stycken hyrbilsföretag på Bristol flygplats och dessa är Budget, Avis, Hertz, Europcar, National och Enterprise. ###Bensinstationer i närheten av Bristol flygplats Beroende på ditt hyrbilsavtal kan du vara tvungen att återlämna din hyrbil med full tank.

Den närmaste bensinstationen är en Shell-station på Bridgewater Rd. Det finns också en Texaco-station på Station Rd och ytterligare en Shell-station på Winford Rd. ###Kör i området kring Bristol flygplats Flygplatsen ligger söder om Bristol och nås enkelt från både M5 och M4. Själva flygplatsen är välskyltad och lätt att ta sig runt på med bil. ###Kör till din destination Här har vi satt ihop en kort guide om hur du tar dig från Bristol flygplats till några av de mest populära destinationerna i området.

1. Bristol
Det tar cirka 20 minuter att köra från flygplatsen till centrala Bristol via A38. Bristol, som har en historia som sträcker sig till 100-talet, har cirka en halv miljon invånare och är den folkrikaste staden i sydvästra England. Några av stadens sevärdheter är katedralen från 1142 och kyrkan Saint Mary Redcliffe som är uppförd i perpendikulärstil. I Bristol hittar man också stadens universitet som räknas till ett av Storbritanniens tio främsta. Ett annat måste är stadens spektakulära akvarium som ligger i det historiska området Harbourside och som inhyser fiskar och havsdjur från hela världen. I Weston-super-Mare i närheten av Bristol hittar du även den alternativa nöjesparken ”Dismaland” som skapats av konstnären Banksy. Det finns gott om övernattningsalternativ i Bristol och stadens närområde, varför inte boka in en natt eller två på ett gammalt slott på landsbygden?

2. Bath
Den vackra staden Bath ligger cirka 40 minuter öster om flygplatsen och nås via A368. Bath har en fantastisk stadskärna och är uppsatt på UNESCO:s lista över världsarv. Här finns det, utöver fin gammal arkitektur, även ett generöst utbud av shopping och bra restauranger. Bath är dessutom den enda platsen i Storbritannien där du kan bada i naturliga, varma källor. Staden lockar mängder med spa-turister och här finns många bra anläggningar att välja bland. Den bästa utsikten över staden får du från Alexandra Park.

3. Cardiff
Wales största stad Cardiff ligger cirka en timme nordväst om flygplatsen via M4. Observera att rutten är avgiftsbelagd. Staden bjuder på en mängd sevärdheter, däribland Cardiff slott, Wales nationalmuseum och Cathays Park. Några andra sevärdheter är St Fagans Castle, Bishop´s Palace och Castell Coch. Här finns också ett universitet som lockar studenter från hela världen. Staden Cardiff är Wales populäraste turistort och lockar hisnande 18 miljoner besökare om året. Cardiff har dessutom rankats som sexa på National Geographics lista över alternativa turistdestinationer. För dig som tycker om att strosa runt rekommenderas en tur på Centenary Walk som är en drygt fyra kilometer lång promenadväg i centrala Cardiff och som går vid flera av stadens landmärken och viktiga byggnader.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.