Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bournemouth Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

###Biluthyrning i Bornemouth Den här informationen är aktuell i augusti 2015

Bournemouth är en stor stad och turistort, belägen på Englands sydkust. Hämta din hyrbil på Bournemouths flygplats och gör den redo att besöka denna fina stad. Med bil kan du även se dig omkring i det vackra landskapet och upptäcka många, många vackra stränder. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen De flesta biluthyrningsdiskarna hittar du i ankomsthallen. De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. ###Trafiken i Bournemouth Hög standard på motorvägar och motorleder. Däremot är landsvägar (A-roads) och mindre vägar (B-roads) ofta smala, kurviga och utan vägren. Många vägar kantas av snår och tät växtlighet. Räkna alltid med längre körtider än du tror. De flesta mindre vägar (B-roads) är trevliga att köra på. Ju bättre kartor du har, desto mer upptäcker du av den vackra engelska landsbygden. Gul skylt märkt HR (Holiday Route) vägvisar till särskilt sevärda vägsträckor. Polisen utdömer böter på plats och inkasserar dem av utländska bilförare. Kan man inte betala "immobiliseras" bilen så att den inte kan köras vidare. ###Platser i närheten: BOURNEMOUTH BEACH
Är du redo med hink och spade? Varmt välkommen till en lång, vacker strand. Här har vattnet dessutom den varmaste temperaturen i hela Storbritannien.

BOSCOMBE PIER
Här finns ett nytt kafé, strandbutiker och utsiktsplattformar där du kan beundra havet och vyerna. Du kan även göra historiska vandringar och lära dig mer om pirens historia.

BROWNSEA ISLAND
Fåglar, djur, vackra sceniska vyer, en fin hamn och ett populärt kafé. Detta är en utmärkt dagsutflykt för hela familjen.

DURLSTON CASTLE
Durlston har någonting från alla. Utställningar, naturliv och ett fantastisk kustlandskap. Här kan du gå ut och gå, lära dig historia, om djurarter, titta på delfiner och ta vackra naturfoton.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.