Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Cardiff Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyrbil Cardiff flygplats

Har du tänkt att strosa runt på den uppskattade matmarknaden i Swansea eller titta på ballet i Wales Millennium Center. Oavsett, kan det vara bra att ha en hyrbil i Cardiff för att få ut så mycket som möjligt av din resa. Med Skyscanners sökmotor är det enkelt att få en överblick av vilka biluthyrningsföretag som finns på plats på cardiff flygplats och olika erbjudanden. Det enda du behöver göra är att fylla i Cardiff och vilket datum och fram får du olika alternativ och priser.

Företag som erbjuder biluthyrning Cardiff flygplats

I dagsläget hittar du fyra stycken hyrbilsföretag på Cardiff flygplats, dessa är: Enterprise, Europcar, Avis och Hertz. Du hittar deras kontor i ankomstterminalen.

Här får du en överblick över deras öppettider:

  • Enterprise öppettider på Cardiff flygplats: Måndag till fredag klockan 08.00-22.30. Lördagar klockan 08.00-14.00 samt söndagar klockan 15.00-22.00.
  • Hertz öppettider på Cardiff flygplats: Måndag till torsdag klockan 08.00-22.00. Fredagar 08.00-22.30. Lördagar 09.00-17.00. Söndagar klockan 10.00-19.30.
  • Europcars öppettider på Cardiff flygplats:Måndag till fredag klockan 08.00-22.30. Lördagar 08.30-14.30.Söndagar 16.00-22.30.
  • Avis öppettider på Cardiff flygplats:Måndag till fredag klockan Lördagar 09.00-13.30. Söndagar 15.30-23.00.

Med hjälp av Skyscanners sökmotor hittar du på detta vis enkelt billiga hyrbilar på Cardiffs flygplats.

Att köra från Cardiff flygplats

Cardiff flygplats ligger strax sydväst om Cardiff i södra Storbritannien. Flygplatsen är väl skyltad och lätt att ta sig in till centrum när du väl hämtat upp din hyrbil på Cardiffs flygplats. Cardiff ligger cirka en halvtimmes körning nordöst om flygplatsen, via väg A4232.

Staden är rik på antik historia och unika attraktioner men har också ett generöst utbud av shoppingmöjligheter och inte minst många sportevenemang. Cardiff är den största staden i Wales och har ett universitet som lockar studenter från hela världen. Men det är också en mycket populär turiststad som besöks av otroliga 18 miljoner turister varje år.

Läs mer om 10 magiska platser i Storbritannien.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Cardiff

För att få hyra bil i Cardiff och i hela Storbritannien måste du ha haft ditt körkort i minst ett år och vara 21 år gammal. Många biluthyrare har även en maxålder på 69 år och är du under 25 år är det vanligt att extra avgifter tillkommer. När du ska hämta upp din hyrbil på Cardiffs flygplats kom ihåg att ta med id-kort, körkort och kreditkort. Och innan du kör iväg kontrollera väl vad hyrbilförsäkringen innehåller.

Flyg och hotell för din resa till Cardiff

Så här söker du alltså billiga hyrbilar med Skyscanners sökmotor. Du kan även lika enkelt söka efter billiga hotell i Cardiff och billiga flyg till och från Cardiff.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.