Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Cardiff Flygplats

Hyrbil Cardiff flygplats

Har du tänkt att strosa runt på den uppskattade matmarknaden i Swansea eller titta på ballet i Wales Millennium Center. Oavsett, kan det vara bra att ha en hyrbil i Cardiff för att få ut så mycket som möjligt av din resa. Med Skyscanners sökmotor är det enkelt att få en överblick av vilka biluthyrningsföretag som finns på plats på cardiff flygplats och olika erbjudanden. Det enda du behöver göra är att fylla i Cardiff och vilket datum och fram får du olika alternativ och priser.

Företag som erbjuder biluthyrning Cardiff flygplats

I dagsläget hittar du fyra stycken hyrbilsföretag på Cardiff flygplats, dessa är: Enterprise, Europcar, Avis och Hertz. Du hittar deras kontor i ankomstterminalen.

Här får du en överblick över deras öppettider:

  • Enterprise öppettider på Cardiff flygplats: Måndag till fredag klockan 08.00-22.30. Lördagar klockan 08.00-14.00 samt söndagar klockan 15.00-22.00.
  • Hertz öppettider på Cardiff flygplats: Måndag till torsdag klockan 08.00-22.00. Fredagar 08.00-22.30. Lördagar 09.00-17.00. Söndagar klockan 10.00-19.30.
  • Europcars öppettider på Cardiff flygplats:Måndag till fredag klockan 08.00-22.30. Lördagar 08.30-14.30.Söndagar 16.00-22.30.
  • Avis öppettider på Cardiff flygplats:Måndag till fredag klockan Lördagar 09.00-13.30. Söndagar 15.30-23.00.

Med hjälp av Skyscanners sökmotor hittar du på detta vis enkelt billiga hyrbilar på Cardiffs flygplats.

Att köra från Cardiff flygplats

Cardiff flygplats ligger strax sydväst om Cardiff i södra Storbritannien. Flygplatsen är väl skyltad och lätt att ta sig in till centrum när du väl hämtat upp din hyrbil på Cardiffs flygplats. Cardiff ligger cirka en halvtimmes körning nordöst om flygplatsen, via väg A4232.

Staden är rik på antik historia och unika attraktioner men har också ett generöst utbud av shoppingmöjligheter och inte minst många sportevenemang. Cardiff är den största staden i Wales och har ett universitet som lockar studenter från hela världen. Men det är också en mycket populär turiststad som besöks av otroliga 18 miljoner turister varje år.

Läs mer om 10 magiska platser i Storbritannien.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Cardiff

För att få hyra bil i Cardiff och i hela Storbritannien måste du ha haft ditt körkort i minst ett år och vara 21 år gammal. Många biluthyrare har även en maxålder på 69 år och är du under 25 år är det vanligt att extra avgifter tillkommer. När du ska hämta upp din hyrbil på Cardiffs flygplats kom ihåg att ta med id-kort, körkort och kreditkort. Och innan du kör iväg kontrollera väl vad hyrbilförsäkringen innehåller.

Flyg och hotell för din resa till Cardiff

Så här söker du alltså billiga hyrbilar med Skyscanners sökmotor. Du kan även lika enkelt söka efter billiga hotell i Cardiff och billiga flyg till och från Cardiff.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner är en oberoende resesökmotor som hjälper dig att hitta det bästa priset på biluthyrning. Vi söker efter billiga hyrbilar på tusentals destinationer och jämför alla ledande leverantörer, inklusive Hertz och Avis. När du har hittat erbjudandet som du är intresserad av skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Att boka hyrbil med Skyscanner är helt gratis – vi lägger aldrig till några extra avgifter.

Boka din hyrbil i appen

Med Skyscanners smarta reseapp kan du boka biluthyrning, flyg och hotell direkt i mobilen. Vår jämförelse av hyrbilar inkluderar allt från minibussar till cabriolet och du kan därför vara säker på att hitta ett fordon som passar just dig. Vår app finns för både iOS och Android och har redan över 70 miljoner nedladdningar. Ladda ned nu och börja söka efter en hyrbil till din nästa resa!

Hitta en hyrbil som passar dig

Oavsett om du är ute efter att hyra bil i Alicante eller i Malaga, hjälper Skyscanner dig att hitta en billig hyrbil utifrån dina preferenser. Du kan bland annat filtrera dina sökresultat efter biltyp, egenskaper, bränslepolicy samt växellåda. När du bokar biluthyrning med Skyscanner kan du även ta del av andra resenärers betyg för samtliga hyrbilsleverantörer.