Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Calgary Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

###Biluthyrning i Calgary Den här informationen är aktuell i augusti 2015

Hyr en bil i Calgary och du kan lätt utforska Rocky Mountains soliga skidbackar. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen i Calgary De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. Uthyrningsdiskarna hittar du i en byggnad utanför flygplatsen. Följ skyltarna från ankomsthallen. ###Trafiken i Calgary Du kanske blir förvånad över att inte se några ”Sakta-ner-farten-skyltar” här. Det betyder inte att du ska köra över hastighetsbegränsningen men lokalinvånarna är rätt så otåliga om du kör allt för sakta. Det är hur som helst lätt att köra runt omkring och i Calgary. Det enda du behöver tänka på är att det är dyrt att parkera bilen i centrum på helgerna. ###Platser värda att köra till i närheten: NAKISKA
Beläget just utanför Calgary, Nakiska är en vänlig skidanläggning byggt år 1988 för de olymiska vinterspelen. Ge dig utför de professionella skidbackarna och låt sedan din ömma kropp helas i anläggningens spa-avdelning. Hur du hittar hit: Kör västerut på väg 1, sen söderut på väg 40. Du kommer fram till skidorten under en timme.

SUNSHINE VALLEY
Trots det tropiska namnet, är Sunshine valley ett snöparadis. Med många olika slags skidbackar. Det finns någonting för alla skid-entusiaster här. Kör på väg AB-2/Derfoot Trail ramp till Fort Macleod och fortsätt sedan på Highway 2S/AHur du hittar hit:B-2 S. Sväng av vid exit 222 till väg 552/AB-2A mot Okotoks och fortsätt sedan på AB-2A/HIghway 2A. Bilresan ska ta ungefär en timme.

LAKE LOUISE
Detta är en av nordamerikas största skidanläggningar med över 4200 snötäckta hektar. Bra och välgenomtänkt planering gör att skidåkare av olika nivåer kan ge sig ut i skidbackarna samtidigt. Hur du hittar hit: Det tar ungefär två timmar att köra från Calgary flygplats. Kör norrut på Centre Street NW, fortsätt på Highway-1W och följ skyltarna mot Lake Louise.

BRAGG CREEK PROVINCIAL PARK
Om du är trött på att gå omkring i skidkängor, sparka av dem och kör till Bragg Creek Park för att vandra omkring dessa majestätiska berg. Hur du hittar hit: Kör på Highway 1-W, sväng av vid exit 161A och fortsätt sedan på AB_22/Range Road 42 och följ skyltarna mot Bragg Creek. Du kan nå parken inom 45 minuter.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.