Calgary

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Calgary inkluderar Comfort Inn & Suites South, Residence Inn Calgary Airport och Hotel Alma Calgary baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Calgary genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Calgary

från 699 SEK
från 912 SEK
från 1 711 SEK

Vad säger resenärer om Calgary?

9,8
Friluftsmänniskor
8,4
Familjeresenärer
7,0
Äventyrsresenärer
6,7
Backpackers
6,7
Hälsa
Medlemmars omdömen (98)
Shabu Pappachan
Shabu PappachanCalgary
2016-02-24

någon av många olika typer av fåglar som simmar, som är större än ankor, och som har en lång hals och simhud feeta kvinnliga gås köttet av en gås används som livsmedel

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
2015-12-24

Den kanadensiska "ko stad". Älska dessa namn "Shaganappi Trail" etc. Pretty under sommaren men en bit av en frusen sandblästrat ödemark på vintern.

Laurel W
Laurel WCalgary
2017-01-06

Detta har varit min hemstad i nästan 30 år. Det har inte stora kulturinstitutioner som storstäder som London, Paris, Rom och New York, men närheten till bergen och alla utomhusaktiviteter som de erbjuder är en viktig orsak att besöka. Även här finns det några ganska bra restauranger att njuta av.

Scott Kennedy
Scott Kennedy
2017-01-06

Calgary - Cow Town, hem för lågorna. Den största staden i Alberta är början, slutet och höjdpunkten för många en resa till denna trakter. Hem till Stampede en pulserande restaurang och bar scen och en trave med cowboykultur. Snurrigt-up!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 899 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Calgary är oktober, med ett genomsnitt på 1 236 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 949 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 1 086 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Calgary är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −1,4 °C/29,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,7 °C/76,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −13,7 °C/7,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Calgary är Calgary (YYC) (8,08 km).

Planera en resa till Kanada