Jämför och spara på hotell i Mora

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Mora

Använd vår karta för att hitta hotell nära Mora eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Mora. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Mora - jämför billiga hotell i Mora

Mora är en liten bruksort i Dalarna som kanske är mest känd för det årliga Vasaloppet. Men här finns också ett rikt utbud av friluftsaktiviteter, fin natur och ett 100-tal butiker. Dalahästen och Morakniven kommer båda från Moras närområde; närmare bestämt från Nusnäs respektive Östnor. Du som ska bo på hotell i Mora kan passa på och besöka Zornmuseet som har många fina utställningar.

Var ska man bo i Mora?

Mora centrum

Du som ska bo på hotell i Mora hittar de flesta alternativ i Moras centrala delar. Du kan välja mellan allt från vandrarhem till fyrstjärniga alternativ. I centrala Mora har du nära till både Mora station och E45:an som går genom staden. Du har också gångavstånd till Moras utbud av matställen och butiker.

Att göra i Mora

Nöjesparken Tomteland, insjön Siljan och dess vandringsstråk, skidbacken Gesundaberget och Vasaloppsmuseet är några av Moras populäraste besöksmål. Även Zornmuseet, Orsasjön och Alderängarna lockar besökare. I Mora har du goda möjligheter till utomhusaktiviteter och upplevelser i skog och mark. Det finns också gott om naturreservat och fäbodar i närområdet, liksom fina fiskesjöar och storslagna landskap.

Flyg till Mora

Hitta flyg till Mora. 

Informationen på sidan är från juni 2017.