Karta

Flyg till Borlänge Dala

Flyg till Borlänge

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Borlänge

Letar du efter billiga flyg till Borlänge? Då kan Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen. Prova vårt sökverktyg Hel Månad för att se vilka dagar du kan flyga billigast på. Via vår sida kan du hitta flyg till Borlänge från 3010 kronor.

Bästa tiden att boka ett flyg till Borlänge

När är det bäst att boka ett flyg till Borlänge? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få bästa pris. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygbolag flyger till Borlänge

AIS Airlines Flexflight Klicka här för en lista över samtliga flygbolag som flyger till Borlänge.

Till och från Borlänge flygplats

Borlänge Dala Airport ligger i Rommehed, cirka sju kilometer söder om centrala Borlänge. Busslinje 1 kör mellan flygplatsen och Borlänge centrum. Taxi bör förbokas. Du kan också hämta upp en hyrbil på Borlänge flygplats från hyrbilsföretagen Avis, Europcar, Hertz och Sixt.

På Borlänge flygplats

Borlänge Dala Airport är en mindre flygplats med en restaurang, två konferensrum och gratis kamerabevakad parkering.

Bästa tiden att besöka Borlänge

Borlänge kan besökas året om.

Vädret i Borlänge

Borlänge och Dalarna har ett av Sveriges mest kontinentala klimat med kalla vintrar och ofta nattfrost under sommaren. Medeltemperaturen i januari ligger på mellan -5.5 till -12° och i juli från 10 till 16°.

Se och göra i Borlänge

Borlänge är den största orten i Dalarna och en viktig handels- och industristad. Här finns också en högskola. Bland besöksmålen i Borlänge med omnejd finns Framtidsmuseet, Aqua Nova, Romme Alpin och Äventyrsgruvan Tuna Hästberg. Drygt en mil öster om Borlänge finns Dalarnas Venedig; Torsång.

Mer information

Hitta hotell i Borlänge.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Borlänge Dala

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.