Borlänge

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Letar du efter billiga hotell i Borlänge? I Dalarnas största stad har du ett 10-tal boenden att välja mellan. Här finns både 3- och 4-stjärniga boenden och billiga lägenhetshotell. Oavsett när på året du kommer till Borlänge, finns här alltid något att se och uppleva. Bland stadens sevärdheter finns bland annat Jussi Björlingmuseet, Geologiska museet, Ornässtugan och Tunabygdens Gammelgård. I Borlänge kommun hittar du också hela 17 naturreservat och flera fornminnen och minnesmärken.

Var ska man bo i Borlänge?

Borlänge

Nästintill alla hotell i Borlänge ligger i stadens centrala delar och ett stenkast från Borlänge Centralstation. Bor du på hotell i centrala Borlänge har du gångavstånd till stadens kultur- och nöjesliv, butiker och restauranger. Hotellen i centrala Borlänge passar såväl dig som reser i tjänsten som dig som reser med barn. Boka gärna ditt hotell i Borlänge i god tid, då utbudet är relativt begränsat.

Flyg till Borlänge

Hitta billiga flyg till Borlänge Dala flygplats

Informationen på sidan är från november 2017.

Hotell med toppbetyg i Borlänge

från 592 SEK
från 556 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 846 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Borlänge är juni, med ett genomsnitt på 1 631 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 991 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 1 032 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Borlänge är Borlänge Dala (BLE) (8,20 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Mora-Siljan (72,73 km)

Planera en resa till Sverige