Karta

Flyg till Mora-Siljan

Flyg till Mora

Informationen är från april 2017

Hitta billiga flyg till Mora

Letar du efter billiga flyg från andra delar av Sverige till Mora? Låt Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du bara välja din destination och dina resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Mora

När är det bäst att boka ett flyg till Mora? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få ett så bra pris som möjligt. Testa vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygbolag som flyger till Mora från Sverige

Flygbolaget Flexflight erbjuder direktflyg till Mora från Stockholm Arlanda.

Till och från Mora flygplats

Mora flygplats ligger cirka 6 kilometer söder om Mora centrum. Taxi bokas i förväg. Du kan också beställa en hyrbil från bland annat Avis och Europcar. Klicka här för en komplett lista över hyrbilsföretag som är verksamma på Mora flygplats.

På Mora flygplats

Mora flygplats är en mindre, regional flygplats. Konferensrum och mat bokas i förväg.

Bästa tiden att besöka Mora

Tomtens hemort Mora lockar flest besökare under vintermånaderna, inte minst tack vare det stora utbudet av friluftsaktiviteter. Vasaloppet är en av årets absoluta höjdpunkter och lockar besökare från hela världen.

Vädret i Mora

Norra Dalarna har ett av Sveriges mest kontinentala klimat med kalla vintrar och stor risk för nattfrost under sommaren. I juli ligger medeltemperaturerna på 10-16 grader och i februari på -5 till -12 grader. Flest soltimmar har man i juni och juni månad och med nederbörd i december och januari.

Se och göra i Mora

Fiske, Vasalopp, vandringar och cykling hör till några av Moras dragplåster. Det här är en perfekt destination för dig som vill uppleva friluftsliv i härlig miljö. I närområdet hittar du flera naturreservat, hembygdsgårdar och kulturmiljöer. Mora Kyrka, med anor från 1200-talet, är också värd ett besök.

Hitta hotell i Mora

Med Skyscanners hotelljämförelse kan du snabbt och enkelt hitta hotell i Mora.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Mora-Siljan

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Mora: Mora-Siljan.
Både Nordic Regional Airlines och Finnair flyger direkt till Mora-Siljan.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.