Edinburgh

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Edinburgh inkluderar Holiday Inn Edinburgh, Argyle Backpackers och Edinburgh Marriott Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Edinburgh genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Edinburgh

från 1 097 SEK
från 1 870 SEK
från 2 630 SEK

Vad säger resenärer om Edinburgh?

9,8
Historieälskare
7,2
Friluftsmänniskor
6,6
Äventyrsresenärer
6,5
Konst & Designälskare
6,5
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (356)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-05-19

En stor stad med en liten och kultur laden, historiska centrum. Det finns massor av sevärdheter och museer att besöka här och om du kommer i sommar att vara säker på att kolla in den världsberömda festivaler. Bäst av alla dessa är Edinburgh Fringe, i första hand en komedi festival, med shower och föreställningar över hela staden. Oroa dig inte boka biljetter eftersom det alltid kommer att finnas något tillgängliga som är värt att se. Massorna kan få enorma sommaren så om du vill undvika att människor sedan lossna säsongen.

Tiffany Glass
Tiffany GlassTulsa
2015-12-28

Skottland har varit min favorit plats att resa så långt. Edinburgh var extremt prisvärd och diverse- perfekt för backpackers!

Jessica Valentine
Jessica ValentineArcadia
2016-01-11

Den coolaste stad med bara tillräckligt moderna blandas med historiska byggnader. Mycket gångbar och så mycket att se. Jag önskar jag kunde har stannat kvar längre.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2015-08-08

Från dess vackra slott till den svala underjordiska staden i The Real Mary King Stäng och utsökt mat på Tom Kitchin slott Terrace Restaurant, är Edinburgh helt enkelt fantastisk.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 997 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Edinburgh är augusti, med ett genomsnitt på 2 692 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 521 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 1 625 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Edinburgh är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 5,7 °C/42,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,2 °C/66,6 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 0,2 °C/32,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Edinburgh är Edinburgh (EDI) (10,92 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Dundee (56,65 km)

Planera en resa till Storbritannien