Karta

Flyg till Glasgow

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Glasgow

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Glasgow. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Glasgow. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Glasgow går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Glasgow

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige som erbjuder direktflyg till Glasgow. Från ett flertal flygplatser, inklusive Köpenhamn, avgår det dock flyg med mellanlandning.

Flygbolag som erbjuder flyg till Glasgow

I nuläget finns det inga flygbolag som erbjuder direktflyg till Glasgow från Sverige. Du kan flyga direkt till närliggande Edinburgh från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, och därefter ta en direktbuss till Glasgow vilket tar ca 1 timme. Här hittar du en lista över flygbolag som har flyg till Glasgow med mellanlandning.

Ankomst till Glasgow

Glasgow Airport ligger 13 kilometer väster om Glasgow. Du kan ta dig in till centrala Glasgow med bland annat buss nummer 500. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra bil på Glasgows flygplats.

Bästa tiden att resa till Glasgow

Glasgow lockar flest besökare under perioden mars till augusti då vädret är som behagligast och dagarna är långa och ljusa. I april anordnas populära Glasgow Art Fair och under juli äger Scottish Open rum i Glasgow.

Vädret i Glasgow

Vintrarna i Glasgow är kalla och somrarna har ett mycket skiftande väder med allt från regn och låga temperaturer till soliga och varma dagar. Våren, mellan mars till maj, har ofta ett behagligt och milt väder. Hösten i Glasgow brukar vara regnig.

Saker att se och göra i Glasgow

I Glasgow, Skottlands största stad, kan du njuta av vacker arkitektur, många museer och fina parker. Bland Glasgows mest populära sevärdheter och besöksmål finns Riverside Museum, Glasgow Cathedral och Gallery of Modern Art. Glasgow Science Center, fotbollsarenan Celtic Park och nöjesparken M&D´s är några andra måsten i Glasgow.

Läs mer

5 alternativa städer för en weekend i Storbritannien

Hotell i Glasgow

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Glasgow

Resor till Storbritannien

Kombinera din resa till Glasgow med andra städer och upptäck resten av landet. Jämför resor till Storbritannien hos Skyscanner.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Glasgow

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.