Birmingham

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Birmingham inkluderar Hilton Garden Inn Birmingham Brindleyplace, Holiday Inn Birmingham M6, JCT.7 och Hallmark Hotel Birmingham baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Birmingham genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Birmingham

från 630 SEK
från 920 SEK

Vad säger resenärer om Birmingham?

9,8
Familjeresenärer
8,5
Historieälskare
8,5
Friluftsmänniskor
7,8
Matälskare
7,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (64)
Marcia Thomas
Marcia ThomasNottingham
2015-12-18

Birmingham är en fantastisk plats att besöka massor av butiker historia det har allt den nya tågstationen är en utmärkt plats att gå och handla den har en ljus öppen känsla med övre våningarna jag älskar kommer det tyska julmarknader De var bara där och var fantastiskt

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2015-03-04

Birmingham är mycket känd och alltid trångt och populära. Varje folk gillar att se drottningens slott och titta på byte vakt. Ibland när det regnar, då de kommer annulleras händelserna och alla så besviken.

Robert Tye
Robert TyeTelford
2013-09-02

Birmingham långsamt vända och är nu en bra plats för en dags shopping eller nätter dricka. Det finns också en del bra restauranger. Var noga med att kolla in scenen runt kanalen vid brevlådan.

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
2013-09-01

De flesta människor som besöker England eller Storbritannien för den delen aldrig lämna London. Som jämförelse Birmingham är liten men söt. Det är trevligt att se lite av vad som händer i resten av landet.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 860 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Birmingham är september, med ett genomsnitt på 1 090 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 932 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 988 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Birmingham är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 12,6 °C/54,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,5 °C/70,7 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 0,5 °C/32,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Birmingham är Birmingham (BHX) (10,43 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: East Midlands (53,78 km) Gloucestershire (68,49 km) Nottingham (73,03 km)

Planera en resa till Storbritannien