Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil London Stansted Flygplats

###Biluthyrning i London Stansted Den här informationen är aktuell i juli 2015

Hyr en bil på London Stansted flygplats i Storbritannien och gör dig redo att utforska allt som finns att upptäcka i London och i dess närhet. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen Alla biluthyrningsdiskar hittar du i den internationella ankomsthallen. Leta efter skyltar där det står: Car Hire Reception. De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. ###Trafiken i London Stansted Även om du inte tror det är det rätt så kul att köra bil i London. Men det gäller att se upp eftersom londonborna inte tar allt för mycket hänsyn till vilsna turister. Se upp för cyklister hela tiden och ge dig aldrig in i närheten av Piccadilly Circus i rusningstrafik. Ibland är det smart att parkera nära en tunnelbanestation i Zone 2 och sen ta tunnelbanan in till centrum.

För övrigt kom ihåg att Storbritannien har vänstertrafik. Det är hög standard på motorvägar och motorleder. Däremot är landsvägar (A-roads) och mindre vägar (B-roads) ofta smala, kurviga och utan vägren. Många vägar kantas av snår och tät växtlighet. De flesta mindre vägar (B-roads) är trevliga att köra på. Ju bättre kartor du har, desto mer upptäcker du av den vackra engelska landsbygden. ###Platser i närheten :

CAMBRIDGE
Den historiska staden Cambridge ligger cirka 50 km från Stansted flygplats. Detta är liten stad som är full av en massa saker att se och göra. Besök Imperial War Museum, gå på en konsert eller teaterföreställning eller bara njut av studentlivet och dess atmosfär i parkerna runt om i staden.

LONDON
Det skulle vara galet att inte besöka denna fantastiska huvudstad när du bara cirka 60 kilometers körning därifrån. Åk in till stan för att se de klassiska sevärdheterna, se en föreställning, ta en tur på Themsen eller gör några fynd vid Camden och Covent Garden.

SOUTHEND-ON-SEA
Flygplatsen Stanstead kopplas främst ihop med stadssemestrar men på bara en timme kan du ta dig med bil till Southend-On-Sea och sitta och äta en glass på stranden. Staden är känd för sin pir som är 1,6 km lång och längst i världen. Denna havsnära stad har välkomnat besökare i över hundra år och de kan fortfarande erbjuda någonting som passar alla.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.