Zadar

28 jan. 202029 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Zadar inkluderar Hotel Pinija, Hotel Kolovare och Villa Plat baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Zadar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Zadar

från 891 SEK
från 1 101 SEK

Vad säger resenärer om Zadar?

9,8
Backpackers
9,3
Historieälskare
9,3
Äventyrsresenärer
9,3
Familjeresenärer
8,6
Matälskare
Medlemmars omdömen (32)
Mia Abramovic
Mia AbramovicZagreb
2016-01-27

Det är vackra på dag och natt, men det finns soo mycket folk så att du kan förlorat

jen  shu
jen shuNew Delhi
2015-11-11

komma för solnedgångar och havsorgeln. väl värt att spendera åtminstone en natt här innan du går ut Plitvicesjöarnas. vyerna är expansiv och vackra

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2017-08-09

Härlig stad, vackra gamla byggnader bra renoverade, många stränder arround staden, naturligtvis mycket turistiska men värt att besöka, massor av camping runt staden

Heather Fisher
Heather FisherSydney
2013-01-27

Vacker kuststad, är centrum obefläckade och park nära havet är där du hittar människor njuter av den lugna atmosfären dagligen. Zadar sägs ha en av de bästa solnedgångarna i världen, inte miste om showen. Staden är ganska liten, men det är tillräckligt för att göra för att hålla upptagen och det är en bra utgångspunkt för att besöka öarna i närheten.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 544 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Zadar är augusti, med ett genomsnitt på 878 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 631 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Zadar är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 8,3 °C/46,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 5,8 °C/42,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Zadar är Zadar (ZAD) (10,37 km).

Planera en resa till Kroatien