Biograd na Moru

24 juli 201925 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Biograd na Moru inkluderar Camping Mia Bungalow & Mobile Home, Hotel Zuco och Mediterranean Village San Antonio Holiday Park baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Biograd na Moru genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Biograd na Moru

från 1 835 SEK
från 2 162 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 501 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Biograd na Moru är juli, med ett genomsnitt på 944 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 606 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 661 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Biograd na Moru är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 25,4 °C/77,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 5,8 °C/42,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Biograd na Moru är Zadar (ZAD) (19,12 km).

Planera en resa till Kroatien