Biograd na Moru

24 okt. 201925 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Biograd na Moru inkluderar Diana & Josip Mobile Homes och Luxury Glamping Tents | Camping Park Soline baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Biograd na Moru genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Biograd na Moru

från 1 860 SEK
från 1 997 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 540 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Biograd na Moru är juli, med ett genomsnitt på 1 180 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 653 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 745 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Biograd na Moru är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 17,3 °C/63,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 5,8 °C/42,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Biograd na Moru är Zadar (ZAD) (19,12 km).

Planera en resa till Kroatien

I och omkring Biograd na Moru