Sukošan

27 okt. 201928 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sukošan inkluderar Apartments Renjak, Apartments Luna och Villa Fontana baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sukošan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sukošan

från 769 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 538 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sukošan är juli, med ett genomsnitt på 1 188 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 675 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 687 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sukošan är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 17,3 °C/63,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 5,8 °C/42,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Sukošan är Zadar (ZAD) (6,93 km).

Planera en resa till Kroatien