Karta

Flyg till Zadar

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Zadar

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Zadar. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Zadar. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Zadar går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Zadar

Direktflyg till Zadar finns från Stockholm och Göteborg.

Flygbolag som erbjuder flyg till Zadar

Lågprisflygbolaget Ryanair erbjuder direkta flyg från Sverige till Zadar. Flera andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Zadar.

Ankomst till Zadar

Flyg till Zadar ankommer till Zadars internationell flygplats. Flygplatsen ligger 8 km öster om centrala Zadar. Flygplatsen har goda kommunikationer med centrala Zadar i form av buss och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Zadar.

Bästa tiden att resa till Zadar

Zadar lockar besökare året om, även om sommarmånaderna är den populäraste perioden på året.

Vädret i Zadar

Zadar har ett blandat klimat; fuktigt subtropiskt och medelhavs-klimat. Vintrarna i Zadar är milda och regniga och somrarna fuktiga och mycket varma. Under högsommaren ligger medeltemperaturerna på 24 grader och under vintern på runt 7-8 grader. November är den regnigaste månaden.

Saker att se och göra i Zadar

Hamnstaden Zadar bjuder på en hel del sevärdheter och besöksmål, men också flera spännande utflyktsmål i närområdet. Havsorgeln, Sankt Donatus kyrka och Folkets torg är några av de populäraste besöksmålen i Zadar.

Läs mer

10 saker du inte får missa i Kroatien och Istrien

Hotell i Zadar

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Zadar.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Zadar

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.