Kumul

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kumul inkluderar Hami Rubik's Cube Hotel, Xing Wang Hotel och Hehe Zhongzhou International Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kumul genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kumul

från 137 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 225 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kumul är september, med ett genomsnitt på 487 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 275 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 318 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kumul är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 1,5 °C/34,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 34,3 °C/93,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −16,2 °C/2,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Kumul är Hami (HMI) (11,18 km).

Planera en resa till Kina