Altaj

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Altaj inkluderar Runde Hotel, Gold Bridge Hotel och Wenzhou Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Altaj genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Altaj

från 386 SEK
från 523 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 311 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Altaj är oktober, med ett genomsnitt på 473 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 348 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 381 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Altaj är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −4,8 °C/23,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −25,6 °C/−14,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Altaj är Altaj (AAT) (11,06 km).

Planera en resa till Kina