Khotan

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Khotan inkluderar Yudu Hotel, Hotan Xiyu Hotel och Huayu International Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Khotan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Khotan

från 175 SEK
från 250 SEK
från 244 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 400 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Khotan är oktober, med ett genomsnitt på 600 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 500 SEK per natt. Det är 4 % högre än det genomsnittliga priset 479 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Khotan är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 6,1 °C/42,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −8,5 °C/16,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Khotan är Khotan (HTN) (9,74 km).

Planera en resa till Kina