Karamaj

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Karamaj inkluderar Coast Sunshine Boutique Hotel, Blue Sea City Garden Hotel och Junyue Baihe Theme Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Karamaj genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Karamaj

från 356 SEK
från 512 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 274 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Karamaj är september, med ett genomsnitt på 586 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 424 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 418 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Karamaj är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −0,1 °C/31,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 32,9 °C/91,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −19,2 °C/−2,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Karamaj är Karamaj (KRY) (4,11 km).

Planera en resa till Kina