Kagoshima

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kagoshima inkluderar Jr Kyushu Hotel Kagoshima baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kagoshima genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kagoshima

från 636 SEK
från 1 035 SEK

Vad säger resenärer om Kagoshima?

9,8
Hälsa
9,1
Matälskare
7,2
Miljöresenärer
6,8
Familjeresenärer
6,7
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (22)
Raymond Patrick
Raymond PatrickNew York City
2015-10-29

Vacker natur och god mat! Några av de bästa mat jag har ätit i Japan och jag har varit 23 gånger sedan 07!

Harold
HaroldBrooklyn
2014-11-15

Kagoshima liknar de flesta mellanstora japanska städer med ett stort undantag - det ligger bredvid Sakurajima, en av Japans mest aktiva vulkaner. Porten till Satsuma halvön och Yakushima, är Kagoshina en trevlig plats att tillbringa en dag eller två. Se Sakurajima, njuta av en varm springs bad, och se till att prova den lokala Satsuma köket som skiljer sig något från vad du hittar någon annanstans i Japan. Trevlig, vänlig och väl utanför kretsen som turist för de flesta västerlänningar. Jag vill ge det en 3.5 om jag kunde.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-07-21

Anländer här via kryssningsfartyg detta var vår introduktion till Japan. Trots duggregn hade vi massor att se tack vare de många täckta shoppingarkader. Vi har haft window shopping och interagera med lokalbefolkningen. Staden, sprids längs Kinko Bay, har Sakura-Jima aktiv vulkan.

Sara Benson
Sara BensonSan Luis Obispo
2017-01-06

Långt utanför misshandlad banan, vid den södra spetsen av den södra ön Kyushu, är Kagoshima en vacker stad med en vulkanisk ex-ön, Sakura-jima, som du kan besöka för att vandra. Till skillnad från det liv och rörelse i Tokyo och Osaka, har denna stad en utmärkande atmosfär mer som Kyoto. Missa inte ett besök på Iso-Teien, en av Japans mest uppskattade traditionella trädgårdar.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 649 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kagoshima är augusti, med ett genomsnitt på 1 934 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 611 SEK per natt. Det är 65 % lägre än det genomsnittliga priset 1 010 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kagoshima är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,2 °C/59,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,9 °C/87,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,0 °C/39,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Kagoshima är Kagoshima (KOJ) (27,57 km).

Planera en resa till Japan

I och omkring Kagoshima