Fukuoka

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Fukuoka inkluderar Hotel Unizo Fukuoka Tenjin, Hotel WBF Fukuoka Tenjin Minami och Heartscapsule Hotel&Spa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Fukuoka genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Fukuoka

från 780 SEK
från 1 198 SEK
från 2 165 SEK

Vad säger resenärer om Fukuoka?

9,8
Matälskare
8,3
Hälsa
6,9
Familjeresenärer
6,7
Backpackers
6,5
Tjejer som Reser Ensamma
Medlemmars omdömen (80)
Shiho Sasaki
Shiho Sasakila Miel
2014-12-12

Jag har varit i Fukuoka Hakata. Jag åt Hakata Ramen där. Det var verkligen läcker!

Sara Benson
Sara BensonSan Luis Obispo
2014-12-11

Den största och mest moderna staden på södra ön Kyushu har en internationell prägel, med färjor zippa fram och tillbaka till Korea och en överraskande antal internationella studenter. Staden har fortfarande gott om japanska traditionella överklagande också, bland annat världsberömda Hakata stil Ramen. Det är också en stor hoppa ut punkt för att utforska resten av ön, oavsett om du är på väg till de varma källorna i Beppu och Yufuin, vulkaniska Mt Aso eller södra slott staden Kagoshima.

Dan
DanSanta Clara
2014-08-09

Utöver de industriområden, har en stor del av Fukuoaka en lantlig aspekt det men också lätt tillgång till havet. Hade en underbar upplevelse som vistas i en japansk ryokan stil traditionell inn. Hade också en underbar skaldjur måltid på en lokal restaurang. Hade en känsla av att få utländska turister gör det här än occassional affärsresenärer checkar in på fabriksverksamheten.

Harold
HaroldBrooklyn
2014-02-14

Även om det kan kännas grå och industri, har centrala Fukuoka sin charm. Höjdpunkten för mig är sent på kvällen Fueled vid en av floden bås. Människorna är vänliga och nattlivet kan vara kul om du är sällskaplig och inte har något emot slående upp samtal på en av de många små barer. Känd för tonkotsu (fläsk ben) Ramen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 1 023 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Fukuoka är oktober, med ett genomsnitt på 1 472 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 998 SEK per natt. Det är 23 % lägre än det genomsnittliga priset 1 233 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Fukuoka är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,2 °C/55,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,7 °C/90,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,2 °C/34,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Fukuoka är Fukuoka (FUK) (4,87 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Saga (50,19 km) Kitakyushu (57,40 km) Iki (59,33 km)

Planera en resa till Japan