Nagasaki

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nagasaki inkluderar Hotel Monterey Nagasaki, ANA Crowne Plaza Nagasaki Gloverhill och Luke Plaza Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nagasaki genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nagasaki

från 1 264 SEK
från 2 156 SEK

Vad säger resenärer om Nagasaki?

9,8
Historieälskare
8,3
Backpackers
6,8
Familjeresenärer
6,7
Studenter
Medlemmars omdömen (7)
Harold
HaroldBrooklyn
2015-04-12

Nagasaki är relativt oupptäckta för de flesta västerländska turister. Även om det verkligen inte konkurrera Japans främsta turist städer (Tokyo, Kyoto, Nikko, Hiroshima, Nara, Kurashiki, etc.) erbjuder en intressant blandning av ovanliga historiska sevärdheter och religiösa monument. Atombomben minnesmärke sevärdheter och Gunkanjima (Hashima) är höjdpunkterna men Nagasaki har också ett antal milt intressanta tempel, kyrkor och historiska industri / handelsrelaterade sevärdheter. En trevlig plats för en långhelg. Var noga med att prova Chanpon nudlar och planera och boka Gunkanjima.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Invånarna i Nagasaki måste känna lite konstigt ibland. Mest känd för att ha lidit förödelsen av den 2: a atombomben 1945 (huvuddelen av offren som var kvinnor, barn och äldre), är staden överskuggas även att vanära av sin granne, Hiroshima. Invånarna här, men kan åtminstone trösta sig leva i en stad som är en av de vackraste och lugn i Japan. Beläget på den långa fingret av en vacker hamn på den västra kanten av ön Kyushu, inte staden inte har någon måste-se sevärdheter, men en rundtur i Glover Gardens utsikt över hamninloppet är helt underbar, och ger en bra översikt över Nagasaki historia som Japans dörren till omvärlden, under århundraden när resten av öarna var stängd för omvärlden. Det finns inte mycket anledning att spendera mer än en dag på denna plats, men det är värt en mellanlandning om du har tid.

Koji Kawano
Koji KawanoSan Francisco
2017-01-06

Trevlig stad på Kyushu ön Japan. Jag hade en dag resa när jag bodde i Unzen, cirka 2,5 timmes bilresa. Önskar jag hade mer tid.

DGDoyle
DGDoyleSan Francisco
2017-01-06

Jag bodde och reste i Japan, och trodde att detta var den vackraste staden jag såg. Jag rekommenderar starkt att en färja till avlägsna öar. Nagasaki var den internationella porten till Japan i århundraden, och huntress är referee i sin jämförelsevis mångskiftande kultur.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 595 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nagasaki är februari, med ett genomsnitt på 967 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 694 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 772 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nagasaki är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,5 °C/58,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,7 °C/89,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 3,7 °C/38,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Nagasaki är Nagasaki (NGS) (18,36 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Amakusa Airport (39,72 km) Saga (59,38 km)

Planera en resa till Japan