Flygresor från London till Lapplands län

Billiga flyg från London till Lapplands län

Letar du efter billiga biljetter från London till Lapplands län, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från London till Lapplands län

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.001 SEK, Rovaniemi
Billigaste månaden att flygamars
Genomsnittlig flygtid3 tim, 27 min
Billigaste flygplats att flyga frånLondon Stansted
Populäraste flygbolagetTUI

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från London till Lapplands län som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.001 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Lapplands län på 3.667 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från London till Kemi/Tornio flygplats är vanligtvis oktober. Den billigaste månaden att flyga från London till Rovaniemi flygplats är vanligtvis mars. Den billigaste månaden att flyga från London till Ivalo flygplats är vanligtvis januari. Och den billigaste månaden att flyga från London till Kittilä flygplats är vanligtvis november.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från London till Lapplands län den tisdag 25 mars 2025.
London Stansted flygplats och London Gatwick flygplats erbjuder direktflyg till Lapplands län.
Om du flyger från London så är Lapplands län den billigaste staden att flyga till i Rovaniemi. Den billigaste flygplatsen med flyg till Rovaniemi är för tillfället Rovaniemi.
Den genomsnittliga flygtiden mellan London och Lapplands län är 3 timmar och 27 minuter.
Populäraste flygen