Flygresor från Las Vegas till Florida

Billiga flyg från Las Vegas till Florida

Letar du efter billiga biljetter från Las Vegas till Florida, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Las Vegas till Florida

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.260 SEK, Fort Lauderdale
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid4 tim, 30 min
Billigaste flygplats att flyga frånLas Vegas Harry Reid International
Populäraste flygbolagetSouthwest Airlines

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Las Vegas till Florida som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.260 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Florida på 3.371 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Las Vegas till Tampa International flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Las Vegas till Tallahassee flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Las Vegas till Orlando International flygplats är vanligtvis augusti. Och den billigaste månaden att flyga från Las Vegas till Sarasota flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Las Vegas till Florida den tisdag 4 juni 2024.
Las Vegas Harry Reid International flygplats erbjuder direktflyg till Florida.
Om du flyger från Las Vegas så är Florida den billigaste staden att flyga till i Fort Lauderdale. Den billigaste flygplatsen med flyg till Fort Lauderdale är för tillfället Fort Lauderdale Internacional.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Las Vegas och Florida är 4 timmar och 29 minuter.
Populäraste flygen