Flygresor från Phoenix Sky Harbor flygplats till Kalifornien

Flygerbjudanden från Phoenix Sky Harbor flygplats till Kalifornien

Letar du efter billiga biljetter från Phoenix Sky Harbor flygplats till Kalifornien, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyger från Phoenix Sky Harbor flygplats till Kalifornien

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades608 SEK, Ontario
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid1 tim, 40 min
Genomsnittligt antal flyg per vecka2 325
Populäraste flygbolagetSouthwest Airlines

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Phoenix Sky Harbor flygplats till Kalifornien som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 608 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Kalifornien på 2.545 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Phoenix Sky Harbor flygplats till Santa Ana John Wayne flygplats är just nu juni.
Den billigaste månaden att flyga från Phoenix Sky Harbor flygplats till San Jose International flygplats är just nu augusti.
Den billigaste månaden att flyga från Phoenix Sky Harbor flygplats till San Diego International flygplats är just nu juli.
Och den billigaste månaden att flyga från Phoenix Sky Harbor flygplats till Ontario International flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Phoenix Sky Harbor flygplats till Kalifornien den lördag 8 juni 2024.
Om du flyger från Phoenix Sky Harbor så är Ontario den billigaste staden att flyga till i Kalifornien. Den billigaste flygplatsen med flyg till Ontario är för tillfället Ontario International.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Phoenix Sky Harbor flygplats och Kalifornien är 1 timme och 39 minuter.
Populäraste flygen