Karta

Flyg till Åre Östersund

Flyg till Östersund

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Östersund

Letar du efter billiga flyg från andra delar av Sverige till Östersund Frösö? Då kan Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du bara välja din destination och resedatum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste flygen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad för att se de billigaste dagarna att flyga på. Via vår sida kan du hitta flyg till Östersund från 899 kronor.

Bästa tiden att boka ett flyg till Östersund

När är det bäst att boka en flygresa till Östersund? Titta närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se just detta! Känner du till vår kostnadsfria tjänst Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst? Använd den och få mejl från oss när priset håller på att sjunka!

Flygplatser i Sverige med direktflyg till Östersund

  • Stockholm Arlanda
  • Stockholm Bromma
  • Malmö Airport
  • Göteborg Landvetter
  • Umeå flygplats
  • Ängelholm-Helsingborg Airport

Flygbolag i Sverige som flyger till Östersund

Flygbolagen SAS, BRA och Flexflight flyger direkt till Östersund.

Flygplatser i Östersund

Du hittar Östersunds flygplats cirka en mil väster om Östersund. Du kan ta dig in till centrala Östersund med Flygbussarna. Flygbussarnas kör efter flygens ankomsttider och deras hållplats finns framför terminalbyggnaden. Det tar cirka 15-20 minuter att åka med buss in till centrum. Under vintersäsongen finns transfer mellan flygplatsen och Åre/Duved, vilket förbokas i samband med flygresan. Taxi bör också förbokas innan ankomst. Vill du istället boka en hyrbil finns hyrbilsföretagen Avis, Europcar, Hertz och Sixt på Östersunds flygplats.

Bästa tiden att besöka Östersund

Östersund är en populär destination under vintermånaderna då många flyger hit för att senare ta sig vidare till skidorterna i närområdet.

Vädret i Östersund

Somrarna i Östersund är svala med en medeltemperatur på cirka 15 grader i juli. Sommarmånaderna är den tid då det kommer mest nederbörd. Under vintermånaderna ligger medeltemperaturen på cirka 10 minusgrader.

Se och göra i Östersund

Östersund är en vinterstad med ett stor utbud av vintersportsmöjligheter. På Östersunds skidstation finns nästan nio mil längdspår och på Frösön finns populära Gustavsbergsbacken med utsikt över hela staden. Från Östersund finns det goda förbindelser till en av Sveriges främsta skidorter, Åre. I Östersund anordnas årligen Sveriges största gatufestival; Storsjöyran och vid jul hålls den välbesökta julmarknaden Jamtli Julmarknad.

Hotell i Östersund

Hitta hotell i Östersund.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Åre Östersund

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Östersund: Åre Östersund.
WDL Aviation, Singapore Airlines, easyJet, Norwegian Air Sweden, Corendon Airlines Europe, BRA, Braathens Regional Airways och Norwegian flyger alla direkt till Åre Östersund.
Den billigaste månaden att flyga till Åre Östersund är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.