Karta

Flyg Växjö Småland - Amsterdam Schiphol

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Amsterdam ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Direktflyg till Amsterdam Schiphol

Vill du flyga nonstop till Amsterdam Schiphol? Vi hjälper dig hitta bästa rutten.

  • GENOMSNITTLIG FLYGTID1 timmar 39 minuter
  • BILLIGASTE DIREKTHEMRESAN1257 SEK
  • GENOMSNITTLIGA FLYG PER VECKA16
FLYGBOLAG SOM FLYGER DIREKT
  • Air France
  • KLM
  • KLM Cityhopper
Sök direktflyg

Flyginformation Växjö Småland till Amsterdam Schiphol

Billigaste returpriset senaste månaden

1.256 SEK

Flygbolag med direktflyg

2

Flyg per vecka

5

Genomsnittlig flygtid, total distans 821 kilometer

1 timmar 45 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

KLM

Amsterdam Schiphol

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Amsterdam: Amsterdam Schiphol.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Växjö Småland till Amsterdam Schiphol är 1.256 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
1 timmar 45 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Växjö Småland till Amsterdam Schiphol.
Det finns 2 flygbolag som flyger direkt från Växjö Småland till Amsterdam Schiphol.
I februari går det 5 direktflyg i veckan från Växjö Småland till Amsterdam Schiphol.

Flyg från Växjö till Amsterdam

Aktuell information i maj 2016

 

Flygbolag som flyger från Växjö till Amsterdam

Ryanair, Easyjet, Transavia, BRA, SAS, Finnair, KLM, British Airways, Air Baltic, Smart Wings, Czech Airlines, LOT Polish Airlines och Swiss.

 

Information om avgångsterminalerna

Växjö Småland Airport

Innan du passerar säkerhetskontrollen möts du av restaurangen Grab´n Fly. Här kan du njuta av en kopp KRAV-märkt kaffe och en flygplatsbakad kaka, likväl lunch eller något från á la carte-menyn. Här finns dessutom tidningar, snacks och godis. Du kan även koppla av i någon av sofforna i loungeavdelning innan flyget går.

Efter säkerhetskontrollen finner du en bar med allt från småländskt öl till läskande drinkar, vin och kaffe. Självklart finns alkoholfria alternativ. Du kan även välja ur sortimentet av smörgåsar, lättare snacks och kylda drycker. Baren är endast öppen i samband med charter- och Ryanair avgångar.

Taxfree-shopen finner du direkt efter säkerhetskontrollen och den är öppen vid alla avgångar. Du som reser inrikes och inom EU kan handla från sortimentet av parfymer, hudvård, godis och souvenirer.

 

Information om ankomstterminalen - Amsterdam Schiphol Airport

Amsteram Schiphol Airport är en stor och modern flygplats. Det lättaste och billigaste sättet att åka från flygplatsen till Amsterdam är med tåget. Det tar ungefär 20 minuter till centralstationen och tågen avgår åtminstone var 15:e minut. Tågstationen hittar du direkt under flygplatsen. Du kan köpa biljetter i maskiner eller vid servicediskar.

Det finns även gott om taxibilar utanför ankomstterminalen. Taxi in till centrum kostar cirka 45 euro och hur lång tid det tar beror på trafiken.

 

Praktisk information

Vid in- och utresa till Nederländerna krävs giltig resehandling (pass eller nationellt id-kort). Resehandlingen behöver inte ha längre giltighetstid än tills hemresan ägt rum.

Generellt rekommenderas att du är 90 minuter innan avgång på flygplatsen, men olika flygbolag har olika regler för incheckning, så allra säkrast är att du kontrollerar med ditt flygbolag innan avresa.

 

Vad du kan förvänta dig i Amsterdam

Amsterdam är en stad du kan åka till året runt. Det finns alltid spännande saker att se och roliga saker att göra. Vill du ha varmt och skönt väder och mycket liv på gatorna är det sommarmånaderna som gäller.

En trerättersmiddag på en medelklassrestaurang för två personer kostar cirka 540 kronor. Taxi 17 kronor per kilometer med en starttaxa på 44 kronor.

Tidsskillnaden mellan Nederländerna och Sverige är 0 timmar.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.