Karta

Flyg till Rhodos

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Rhodos

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Rhodos. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Rhodos. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Rhodos går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Rhodos

Direktflyg till Rhodos finns från Stockholm och Göteborg. Du kan också ta ett flyg direkt till Rhodos från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Rhodos

Flygbolagen Norwegian, Thomas Cook Scandinavia, Ryanair och TUIfly Nordic har direktflyg från Sverige till Rhodos. Flera andra flygbolag erbjuder flyg till Rhodos med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Rhodos.

Ankomst till Rhodos

Flyg till Rhodos ankommer på Rhodos internationella flygplats, "Diagoras". Flygplatsen ligger 14 kilometer sydväst om Rhodos stad. Du kan ta dig till och från flygplatsen med lokalbuss eller taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil på Rhodos.

Bästa tiden att resa till Rhodos

Rhodos lockar flest besökare under sommarmånaderna. Sena våren och tidiga hösten är också populära perioder för en resa till Rhodos.

Vädret på Rhodos

Rhodos har ett tempererat medelhavsklimat med långa och varma somrar och korta, milda vintrar. Under högsommaren ligger medeltemperaturen på 26 grader och under årets kallaste månader, januari och februari, är medeltemperaturen 12 grader.

Saker att se och göra på Rhodos

Rhodos är en populär charterdestination och ett utmärkt alternativ för en sol- och badsemester. Men ön har också många sevärdheter och spännande besöksmål. Kolossen på Rhodos, Acropolis of Rhodes och Palace of the Grand Master of the Knights of Rhodes är några populära sevärdheter på Rhodos. Några andra måsten är Archaeological Museum of Rhodes, The Valley of the Butterflies och Ancient Kamiros.

Läs mer

Topp 8 saker att göra på Rhodos

Hotell på Rhodos

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell på Rhodos.

 

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Rhodos

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.