Karta

Flyg till Hamad International

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Doha

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Doha. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Doha. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Doha går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Doha

Direktflyg till Doha finns från Stockholm. Du kan också ta ett flyg direkt till Doha från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Doha

Qatar Airways erbjuder direktflyg från Sverige till Doha. Flera andra flygbolag erbjuder flyg till Doha med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Doha.

Ankomst till Doha

Hamad International Airport har goda kommunikationer med centrala Doha. Du kan ta dig till och från flygplatsen med taxi, buss och limousiner. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Doha.

Bästa tiden att resa till Doha

Somrarna i Doha är mycket heta och den bästa perioden för ett besök är därför under vinterperioden som pågår mellan november och början av april.

Vädret i Doha

Doha har ett varmt ökenklimat med mycket långa somrar som varar från maj till september och med temperaturer som ofta når över 40 grader. Under vintermånaderna ligger genomsnittstemperaturen på som lägst 17,5 grader.

Saker att se och göra i Doha

Qatars huvudstad är en modern stad, känd för sin shopping och arkitektur. Bland Dohas populäraste sevärdheter finns Souq Waqif, Museum of Islamic Art och Doha Corniche. Ön The Pearl, Aspire Tower och Mathaf (Arab Museum of Modern Art) är några andra måsten i Doha.

Läs mer

7 städer som erbjuder gratis city-turer under din mellanlandning

Hotell i Doha

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Doha.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Hamad International

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.