Karta

Flyg till Tammerfors

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Tammerfors

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Tammerfors. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Tammerfors. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Tammerfors går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Tammerfors

Direktflyg till Tammerfors finns från Stockholm.

Flygbolag som erbjuder flyg till Tammerfors

Flygbolaget SAS erbjuder direktflyg från Sverige till Tammerfors. Flera andra flygbolag erbjuder flyg till Tammerfors med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Tammerfors.

Ankomst till Tammerfors

Tammerfors-Birkala flygplats ligger i Birkala, cirka 17 kilometer från centrala Tammerfors. Det enklaste sättet att ta sig till och från flygplatsen är med taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Tammerfors.

Bästa tiden att resa till Tammerfors

Året runt, beroende på vad man önskar att få ut av sin semester. De flesta turister kommer till Tammerfors mellan maj och september då det är som varmast.

Vädret i Tammerfors

Tammerfors har ett fuktigt kontinentalt /subarktiskt klimat med kalla vintrar och milda somrar. Snösäsongen varar mellan november och mars. Juli är den varmaste månaden i Tammerfors, med en medeltemperatur på 16,9 grader.

Saker att se och göra i Tammerfors

Tammerfors bjuder på flera spännande, och världskända museer, däribland Leninmuseet, Spionmuseet och Arbetarnas centralmuseum Werstas. Inte långt från stadens centrum hittar man fina parker, som Kauppi och Pyynikki, och området bjuder även på en mängd friluftsaktiviteter. Bland de mest populära sevärdheterna i Tammerfors finns nöjesparken Särkänniemi, Muminmuseet och Tammerfors domkyrka.

Läs mer

De 8 mest natursköna platserna för en semester i Finland

Hotell i Tammerfors

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Tammerfors.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Tammerfors

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Tammerfors: Tammerfors.
airBaltic, DOT LT, Singapore Airlines, Air Serbia, Air France, Nordic Regional Airlines, Thai Airways och Ryanair flyger alla direkt till Tammerfors.
Den billigaste månaden att flyga till Tammerfors är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.