Tammerfors

17 dec. 201818 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tammerfors inkluderar Hotelli Ville, Holiday Inn TAMPERE - CENTRAL STATION och Radisson Blu Grand Hotel Tammer baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tammerfors genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Tammerfors?

9,8
Historieälskare
9,8
Backpackers
7,5
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (8)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-05-12

Inte turistiska alls, är Tammerfors en trevlig stad med tillräckligt platser att hålla dig sysselsatt för en dag. Men mest av allt du är här för att se en finsk stad, och livet här. Utmärkt tillfälle att besöka en offentlig bastu i utkanten av staden vid sjön.

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
2014-10-12

Enligt vissa punkter, Finlands näst största stad, Tempere var en industriell jätte, känd för sina pappers- och textilfabriker. Idag har de flesta av fabrikerna har omvandlats till köpcentra eller kontorsbyggnader. Det bästa sättet att njuta av Tammerfors är att helt enkelt börja vid järnvägsstationen och börja gå, hålla ögonen öppna.

Rachel S
Rachel SBerlin
2013-03-07

Tammerfors är en mycket gångbar, pittoreska finska stad som inte komma nära den mängd turism som Helsingfors, två timmar bort, får. Om du redan på den sydvästra kusten av Finland, är det värt att kolla in.

joshua
joshua
2017-01-06

Egentligen finns det inte mycket att se

Planera en resa till Finland