Karta

Flyg till Naxos

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Naxos

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Naxos. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Naxos. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Naxos går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Naxos

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Naxos.

Flygbolag som erbjuder flyg till Naxos

Inga flygbolag erbjuder direktflyg från Sverige till Naxos. Det finns dock flygbolag som har flyg till Naxos med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Naxos.

Ankomst till Naxos

Naxos flygplats ligger i Agios Prokopios, cirka tre kilometer från Naxos stad. Taxi och bussar är två populära transportmedel till och från flygplatsen. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil på Naxos.

Bästa tiden att resa till Naxos

Bästa tiden att åka till Naxos är i maj och juni samt i september och oktober. Juli och augusti är också fina månader en kan vara väldigt heta.

Vädret på Naxos

Naxos har ett Medelhavsklimat med milda, regniga vintrar och heta, torra somrar. Under högsommaren är det inte ovanligt med temperaturer på långt över 30 grader.

Saker att se och göra på Naxos

Naxos är en populär destination för sol och bad, men ön bjuder också på många sevärdheter och spännande besöksmål. Apollo-templet, Naxos arkeologiska museum och stranden Plaka Beach är några måsten på Naxos. Naxos gamla stad, Saint George Beach och Temple of Demeter är några andra populära besöksmål på Naxos.

Läs mer

Skyscanner guidar till 10 underbara grekiska öar

Hotell i Naxos

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell på Naxos.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Naxos

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.