Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bremen Flygplats

###Biluthyrning i Bremen Den här informationen är aktuell i augusti 2015

Nordvästtysklands centrum och hemvist till de världsberömda Stadsmusikanterna, har många ansikten. Här kan du uppleva och lära dig allt om hanseatisk historia, tradition, High Tech, vetenskap och rymdfärjor. Hyr en bil direkt på flygplatsen så är det lätt för dig att hinna se och uppleva allt. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen De flesta biluthyrningsdiskarna hittar du i ankomsthallen. De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. ###Trafiken i Bremen Förutom obligatoriska bilhandlingar, bör du för vissa länder medföra ett grönt försäkringskort. Det är ett internationellt bevis på att bilen är försäkrad. Du skaffar det genom ditt försäkringsbolag. Tänk på att dubbdäck är förbjudna i Tyskland. Vanliga vinterdäck är dock tillåtna. Ta alltid med körkort och registreringsbevis i original, både för bilen och ev. medfört släpfordon. För att få köra personbilar, lastbilar och bussar i tyska städer som infört miljözoner, ”Umweltzonen”, krävs från år 2008 en dekal som monterats på vindrutan. Dekalen heter ”Feinstaubplakette” och visar att bilens partikelutsläpp understiger en viss nivå. Dekalerna finns i 3 varianter med olika färg. Dekalen kan köpas i Sverige via internet, men om man av någon anledning inte köpt miljödekalen innan avresa går bra att köpa en på plats i Tyskland. De säljs direkt över disk på någon av tyska TÜV:s stationer och hos ackrediterade bilverkstäder eller något av tyska trafikmyndighetens kontor. ###Platser i närheten: STADSMUSIKANTERNA
De fyra sagodjuren betyder lika mycket för Bremen som floden Weser, och i gamla stan möter man dem i varje gathörn. Där finns den berömda skulpturen vid rådhuset, djurens röster från gatstenarna framför parlamentet och åsnans gravmonument på Böttcherstraße – man kan helt enkelt inte missa dem.

RÅDHUSET & ROLAND
Det 600 år gamla rådhuset med sin lite mer sentida fasad i stilen Weserrenässans och statyn Roland, som restes 1404, är staden största kulturskatter. Men numera tillhör de alla: Sedan 2004 räknas de som hela mänsklighetens världsarv och står under UNESCOs beskydd.

SCHNOOR
I Schnoor ligger de gamla husen i rad som pärlor på ett snöre – och det är så det pittoreska kvarteret fått sitt namn. Ingen annanstans i Bremen är det så tätt mellan restauranger, konsthantverksbutiker och souveniraffärer som i stadens äldsta kvarter.

BÖTTCHERSTRASSE
Strax nedanför Marktplatz, på Böttcherstraße, kommer man direkt in i expressionismens stilvärld. På den 110 meter långa gatan, som är ett arkitektoniskt totalkonstverk i sig, finns restauranger, konsthantverk, ett klockspel med 30 klockor i meissenporslin och två museer.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.