Karta

Flyg till Bremen

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Bremen

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Bremen. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Bremen. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Bremen går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Bremen

Direktflyg till Bremen finns från Stockholm.

Flygbolag som erbjuder flyg till Bremen

Lågprisflygbolaget Ryanair erbjuder direktflyg från Sverige till Bremen. Flera andra flygbolag erbjuder flyg till Bremen med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Bremen.

Ankomst till Bremen

Bremens flygplats ligger cirka 3,5 kilometer söder om centrala Bremen. Spårvagn är ett smidigt transportalternativ mellan flygplatsen och Bremens centrum. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Bremen.

Bästa tiden att resa till Bremen

Bremen lockar besökare året om. Många väljer att komma hit vid jul för att njuta av de kända julmarknaderna.

Vädret i Bremen

Bremen har ett oceaniskt klimat. De varmaste månaderna är juni, juli och augusti med medeltemperaturer på 20-22 grader. Kallast är det i december, januari och februari med temperaturer runt nollstrecket.

Saker att se och göra i Bremen

Bremen är känd för sina julmarknader, men staden bjuder också på många andra sevärdheter. Bland de populäraste sevärdheterna finns rådhuset Bremen Roland, katedralen Bremer Dom och vetenskapsmuseet Universum Science Center. Rhododendron-parken, Kunsthalle Bremen och Bürgerpark är några andra populära besöksmål.

Läs mer

Europas 10 bästa julmarknader

Hotell i Bremen

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Bremen.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Bremen

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Bremen: Bremen.
Delta, Sun-Air, KLM Cityhopper, KLM, Singapore Airlines, Eurowings Europe, Kenya Airways och eurowings flyger alla direkt till Bremen.
Den billigaste månaden att flyga till Bremen är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.