Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bordeaux Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

###Biluthyrning i Bordeaux Den här informationen är aktuell i juni 2015

Hämta din bil från Bordeauxs flygplats. Staden som ligger i sydvästra Frankrike är en utmärkt plats för dig som vill göra någonting mer på din semester än att ligga i horisontellt läge på stranden. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen De populäraste biluthyrningsfirmorna är Hertz, National, Europcar, Thrifty, Enterprise, Budget, Avis och Alamo. De har alla typer av olika bilar och märken. Du hittar uthyrningsdiskarna i ankomsthallen på Bordeauxs flygplats. ###Trafiken i Bordeaux Lägg märke till att den första söndagen varje månad är en trafikfri dag, förutom på sommaren. De dagar som det finns sådana här förbud, parkera bilen på någon av de stora parkeringsplatserna alldeles intill stan och ta en skön promenad. Det finns ont om lokaltrafik utanför stan. Det är därför det är så bra och praktiskt att hyra bil. ###Platser värda att köra till ###Medoc Den här lilla staden längs Atlantkusten har vackra tallskogar och attraktiva stränder, som Soulc-su-mer.

Hur du hittar hit: För att komma till den nordvästra udden av Medoc ta väg D1 och sedan D1215 ut från Bordeaux. Det borde ta ungefär 45 minuter att köra dit. ###Bergerac Denna traditionella, vackra stad är känd för sina smala, slingrande gator och bistros som serverar underbart god mat.

Hur du hittar hit: Det tar ungefär en timme och tjugo minuter att köra hit. Ta väg N89/A89 österut. ###La Rochelle När man åker till La Rochelle är det som att ta sig tillbaka i tiden. Denna vackra kuststad har många fina byggnader bevarade från 1600-talet.

Hur du hittar hit: Kör norrut från Bordeaux på väg E06/A10. Det tar ungefär två timmar att ta sig hit. ###Parc Naturel Regional Des Landes De Gascogne Om du vill göra något annat än att titta på sevärdheter, varför inte pröva på att cykla, promenera eller rida i denna vackra och imponerande nationalpark.

Hur du hittar hit: Det tar bara ungefär 40 minuter att ta sig till slutet av den här parken. Ta väg A63 sydväst från Bordeaux.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.