Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bordeaux Flygplats

Biluthyrning i Bordeaux

Den här informationen är aktuell i juni 2015

Hämta din bil från Bordeauxs flygplats. Staden som ligger i sydvästra Frankrike är en utmärkt plats för dig som vill göra någonting mer på din semester än att ligga i horisontellt läge på stranden.

Här kan du hyra bil på flygplatsen

De populäraste biluthyrningsfirmorna är Hertz, National, Europcar, Thrifty, Enterprise, Budget, Avis och Alamo. De har alla typer av olika bilar och märken. Du hittar uthyrningsdiskarna i ankomsthallen på Bordeauxs flygplats.

Trafiken i Bordeaux

Lägg märke till att den första söndagen varje månad är en trafikfri dag, förutom på sommaren. De dagar som det finns sådana här förbud, parkera bilen på någon av de stora parkeringsplatserna alldeles intill stan och ta en skön promenad. Det finns ont om lokaltrafik utanför stan. Det är därför det är så bra och praktiskt att hyra bil.

Platser värda att köra till

Medoc

Den här lilla staden längs Atlantkusten har vackra tallskogar och attraktiva stränder, som Soulc-su-mer.

Hur du hittar hit: För att komma till den nordvästra udden av Medoc ta väg D1 och sedan D1215 ut från Bordeaux. Det borde ta ungefär 45 minuter att köra dit.

Bergerac

Denna traditionella, vackra stad är känd för sina smala, slingrande gator och bistros som serverar underbart god mat.

Hur du hittar hit: Det tar ungefär en timme och tjugo minuter att köra hit. Ta väg N89/A89 österut.

La Rochelle

När man åker till La Rochelle är det som att ta sig tillbaka i tiden. Denna vackra kuststad har många fina byggnader bevarade från 1600-talet.

Hur du hittar hit: Kör norrut från Bordeaux på väg E06/A10. Det tar ungefär två timmar att ta sig hit.

Parc Naturel Regional Des Landes De Gascogne

Om du vill göra något annat än att titta på sevärdheter, varför inte pröva på att cykla, promenera eller rida i denna vackra och imponerande nationalpark.

Hur du hittar hit: Det tar bara ungefär 40 minuter att ta sig till slutet av den här parken. Ta väg A63 sydväst från Bordeaux.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner är en oberoende resesökmotor som hjälper dig att hitta det bästa priset på biluthyrning. Vi söker efter billiga hyrbilar på tusentals destinationer och jämför alla ledande leverantörer, inklusive Hertz och Avis. När du har hittat erbjudandet som du är intresserad av skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Att boka hyrbil med Skyscanner är helt gratis – vi lägger aldrig till några extra avgifter.

Boka din hyrbil i appen

Med Skyscanners smarta reseapp kan du boka biluthyrning, flyg och hotell direkt i mobilen. Vår jämförelse av hyrbilar inkluderar allt från minibussar till cabriolet och du kan därför vara säker på att hitta ett fordon som passar just dig. Vår app finns för både iOS och Android och har redan över 70 miljoner nedladdningar. Ladda ned nu och börja söka efter en hyrbil till din nästa resa!

Hitta en hyrbil som passar dig

Oavsett om du är ute efter att hyra bil i Alicante eller i Malaga, hjälper Skyscanner dig att hitta en billig hyrbil utifrån dina preferenser. Du kan bland annat filtrera dina sökresultat efter biltyp, egenskaper, bränslepolicy samt växellåda. När du bokar biluthyrning med Skyscanner kan du även ta del av andra resenärers betyg för samtliga hyrbilsleverantörer.