Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bergerac Flygplats

sixt
eury
alam
avis
hert
nanl

Biluthyrning i Bergerac

Den här informationen är aktuell i juli 2015

Hyr en bil på Bergeracs flygplats i Frankrike och utforska denna kosmopolitska stad och områdena runt omkring.

Här kan du hyra bil på flygplatsen

De flesta biluthyrningsdiskarna hittar du på flygplatsen. Här kan du både hämta och lämna hyrbilen. De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz.

Trafiken i Bergerac

Även om det inte är så lätt att köra i de gamla delarna av Bergerac, speciellt i området Bielle Bille, så är det rätt så enkelt att ta sig fram med bil eftersom det finns det mer moderna delar i Bergerac, där du kan köra och parkera bilen. Att hitta parkeringsplats är rätt så lätt och de flesta är gratis under vissa delar av veckan, så som på lördagseftermiddagar.
Överlag är vägnätet i Frankrike av mycket god standard. De flesta motorvägar förvaltas av privata bolag. Vägnätet är föredömligt men eftersom trafiken är tät är det ändå lätt att köra vilse. Körning på mindre vägar kräver detaljerad karta eller GPS. Flertalet motorvägar är avgiftsbelagda, men inte alla. Tänk på var du parkerar, framförallt nattetid. Använd gärna bevakade eller inhägnade p-platser och garage.
Låt inte bagage ligga synligt. Bensinstation heter station de service. Carburant betyder drivmedel i största allmänhet. På stormarknader typ Intermarché och Carrefour, tankar man billigt. Ofta en till två kr lägre pris per liter jämfört med vanliga tankställen.

Platser värda att köra till

LANGUAIS
Inte långt från Bergerac ligger denna lilla, mysiga by, hem till flera fina slott och vackra, gamla hus. Här finns även en sjö som du kan simma i.
Hur du hittar hit: Åk österut på väg D660. Det tar ungefär 25 minuter att köra från Bergerac till Languais.

MAXANGE GROTTOR
Ingenting är så spännande som en läskig grotta full av flädermöss och de här gör ingen besviken. Bilturen dit är också väldigt vacker.
Hur du hittar hit: Det tar ungefär 45 minuter att komma fram till Le Buisson-de-Cadouin på väg D660. Staden ligger i närheten av grottorna.

PARC EN CIEL
Perfekt för en hel dag ute tillsammans med barnen. Det här stället har sina picknicksställen, spännande lekplatser, minigolfbana och mycket mer.

PARC NATUREL DE CAUSSESDU QUERCY
Ta din hyrbil och kör genom denna vackra park bara några timmar utanför Bergerac. Packa med picknickkorgen, en filt och njut av lugnet här ute.
Hur du hittar hit: Kör österut från Bergerac på väg D660. Sväng vänster vid Saint-Médard till väg D13 och fortsätt raka vägen fram till parken.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.