Lubbock

24 jan. 202025 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lubbock inkluderar Overton Hotel and Conference Center, Staybridge Suites Lubbock och Holiday Inn Express & Suites Lubbock South baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lubbock genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lubbock

från 1 058 SEK
från 2 487 SEK

Vad säger resenärer om Lubbock?

9,8
Familjeresenärer
9,7
Studenter
8,7
Äventyrsresenärer
7,6
Nattuggla
6,8
Hipsters
Medlemmars omdömen (15)
David Barker
David BarkerLubbock
2016-01-08

Älskar att bo här !!! Great place to be. Bilda familj, njuta av massor av aktiviteter och bara koppla av.

Traci Stoughton
Traci StoughtonHarker Heights
2015-05-03

Vi älskar Lubbock. Jag träffade min man samtidigt deltar i Texas Tech University. Vi har varit över hela USA, men har aldrig hittat trevligare människor överallt, än de vänliga människorna i västra Texas. Levnadskostnaderna är låga, bostadspriserna är mycket bra jämfört med andra platser i USA. TTU är en fantastisk universitet, erbjuder en top notch utbildning. Det finns massor av museer, konstgallerier, science centers, och Civic Center håller konserter och andra platser. Det finns massor av sportbarer och nattliv. Det finns exklusiva restauranger, som Cafe J, Manna Bread & Wine, Stellas, och Las Brisas, bara för att nämna några. För etniska livsmedel, det finns flera thailändska restauranger, som Thai Pepper, Thai Thai & vår favorit .... Choo Chai. Det finns också indisk mat på Maharajah, japansk mat på Yamagata och brasiliansk mat på Churrasca och mexikansk mat till Montelongo talet. Det finns exklusiv shopping på platser som Chrome, och billig shopping på platser från Thrift butiker till Burlington Coat Factory.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
2014-08-24

Denna plats är inte alls så illa som man kan förvänta sig och Texas Tech är en anständig universitet. Det är bara i mitten av absolut ingenstans och har nyligen kasta sin image som oljestaden.

Ramona Bishop
Ramona BishopHouston
2017-01-06

Lubbock är ett trevligt ställe. Varit där flera gånger. Onödigt att säga att det är en plats som alla går som bor i Denver City, Texas.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 643 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lubbock är juni, med ett genomsnitt på 1 113 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 878 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lubbock är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 5,9 °C/42,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 34,6 °C/94,3 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på −2,9 °C/26,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Lubbock är Lubbock International (LBB) (9,85 km).

Planera en resa till USA