Columbus

15 dec. 201916 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Columbus inkluderar Home2 Suites By Hilton Columbus Airport East Broad, Four Points by Sheraton Columbus Ohio Airport och Crowne Plaza Columbus NORTH- Worthington baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Columbus genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Columbus

från 948 SEK
från 1 472 SEK

Vad säger resenärer om Columbus?

9,8
Matälskare
9,2
Familjeresenärer
6,9
Historieälskare
6,6
Nattuggla
6,5
Backpackers
Medlemmars omdömen (70)
Cheryl Obert Heidorn
Cheryl Obert HeidornColumbus
2016-02-15

Som 15: e största staden i USA, Columbus erbjuder alla de bästa delarna av en storstad utan några av de problem (trafik, brott, dyra, etc.) har Columbus blivit en foodie destination med en hel del musik, konst, kultur och samhälle pågår också!

Jason Planck
Jason PlanckSchenectady
2015-07-13

Columbus är huvudstad i Ohio. Det är också hem Columbus Zoo och motorcykel Hall of Fame Museum. Tillträde för funktionshindrade är att ge beroende din aktivitet och funktionshinder parkering olika på vilken plats du på. Det är också en boende bas plats för vissa utomhusaktiviteter som Ohio har att erbjudas.

Josh Lynch
Josh LynchHilton Head Island
2015-07-13

Nice :) vi är här för familjesemester AKA jul .. Och det snöar att ge oss en vit jul ..

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2014-07-14

Columbus hade hårda tider för lite, men det kan vara på uppgång igen. Lokala företag trappar upp för att städa upp centrum och göra det vänliga för besökare. Det känns fortfarande lite sterilt och livlös men centrum praktiskt taget rensar ut i slutet av den bankdag.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 848 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Columbus är oktober, med ett genomsnitt på 1 272 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 1 135 SEK per natt. Det är 11 % högre än det genomsnittliga priset 1 001 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Columbus är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 1,2 °C/34,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,1 °C/86,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −5,0 °C/23,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Columbus är Port Columbus (CMH) (10,79 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Columbus Rickenbacker (17,01 km)

Planera en resa till USA