Cincinnati

23 juli 201924 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cincinnati inkluderar Doubletree Suites By Hilton Hotel Cincinnati - Blue Ash, Hilton Cincinnati Netherland Plaza och Sonesta ES Suites Cincinnati - Blue Ash baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cincinnati genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cincinnati

från 1 604 SEK
från 1 885 SEK

Vad säger resenärer om Cincinnati?

9,8
Historieälskare
9,8
Konst & Designälskare
8,6
Äventyrsresenärer
6,6
Matälskare
6,3
Nattuggla
Medlemmars omdömen (67)
Brooklynn Grove
Brooklynn GroveCenter
2016-01-14

Det var en rolig resa på "New Years". Från kaféer till begränsningar, till nattlivet. Det var så stor en bit coastly dock parkering är ett besvär svårt att hitta och dyra. Jag fick verkligen den stora staden, för det mesta var ren och säker de områden som jag var i alla fall.

Caroline Carlos
Caroline CarlosSan José
2014-11-11

Cincinnati är en av de städer som inte alltid har en gynnsam rep från människor i större storstadsområden, men jag gillar det nog ... särskilt längs Ohiofloden. Området har tre arenor bredvid varandra, liksom många barer och restauranger. Du kan korsa broar (med bil eller till fots) i Kentucky, kan du äta ombord på en flodbåt, du kan gå (eller cykel) längs Serpentine Wall, och bege dig till middag på The Boathouse för revben och utsikt över floden.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
2017-01-06

Jag har en mjuk plats för Cincinnati främst eftersom min far är född och uppvuxen där. Grundades 1788, är Cincy Ohio tredje största stad, med en befolkning uppskattas till någonstans omkring tre hundra tusen människor. Även om det har sina problem, kommer Cincinnati alltid för mig, vad den stora amerikanska poeten Henry Wadsworth Longfellow, sade om Cincy när han hänvisade till henne som "Queen of the West."

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2014-11-11

Jag har passerat genom Cincinnati många gånger på väg från New York till Chicago, vare sig med flyg eller bil. Det finns några trevliga saker att se, och de har sin egen speciella stil chili.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 890 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cincinnati är maj, med ett genomsnitt på 1 218 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 937 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 1 003 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cincinnati är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 26,2 °C/79,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 31,8 °C/89,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −2,4 °C/27,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Cincinnati är Cincinnati Northern Kentucky (CVG) (14,85 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Cincinnati Municipal (15,44 km)

Planera en resa till USA