Boston

20 dec. 201921 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Boston inkluderar Boston Park Plaza, Studio Allston Hotel Boston och Copley Square Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Boston genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Boston

från 1 087 SEK
från 1 198 SEK
från 3 038 SEK

Vad säger resenärer om Boston?

9,8
Historieälskare
8,9
Matälskare
8,9
Familjeresenärer
6,6
Äventyrsresenärer
6,6
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (347)
corflow
corflowSmyrna
2017-01-06

EMC, Harvard, MIT, Sam Adams, Cheers Bar, Sea Food! Great trip!

@WayneAtherholt
@WayneAtherholtSaint Petersburg
2016-07-18

Boston visat sig vara en trevlig plats att besöka och en av de allestädes närvarande turer kan vara ett bra sätt att få en överblick. Det finns massor av bra restauranger och butiker för alla plånböcker och ingen brist på saker att se och göra.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2017-06-05

Boston är en rolig gångbar stad att bop runt. Första saker först ... En "het" hummer roll är vanligtvis serveras varm med smör och en "kall" hummer roll är vanligtvis serveras kyld med majonnäs. Definitivt få en legit Boston grädde munk när du är här och missa inte Boston Public Market (det är långt kylaren än turistiska Faneuil Hall). Segling på vattnet är ett utmärkt sätt att få ditt lager.

Rebecca Goglia (@BeccaBandit)
Rebecca Goglia (@BeccaBandit)San Francisco Bay Area
2017-07-25

Boston är liten, lätt walkable stad med söta stadsdelar som charmiga Beacon Hill och äkta italiensk kvartalet norra ände. Det finns massor av historiska sevärdheter; missa inte Freedom Trail med ett lätt rött tegel spår som leder dig genom staden till sevärdheterna. Dessutom finns det massor av bra mat. Det är mycket vacker också. Var noga med att promenera genom Boston Common och längs Charles River.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 606 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Boston är oktober, med ett genomsnitt på 4 409 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 2 643 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 3 100 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Boston är den förväntade genomsnittstemperaturen i december −0,9 °C/30,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 22,0 °C/71,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −5,9 °C/21,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Boston är Boston Logan International (BOS) (4,54 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bedford/Hanscom (22,66 km) Worcester (67,72 km) Manchester (71,55 km)

Planera en resa till USA