Karta

Flyg till Boston Logan International

Informationen är från april 2017.

Hitta billiga flyg till Boston

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Boston Logan International? Låt Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Testa vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på. 

Bästa tiden att boka ett flyg till Boston

När är det bäst att boka ett flyg till Boston Logan International? Titta närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få ett så bra pris som möjligt. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygbolag som flyger till Boston Logan International från Sverige

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Boston Logan International. Ett flertal flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning, exempelvis Lufthansa, Delta och British Airways. Du kan också flyga direkt från Köpenhamn med SAS och Norwegian. Här hittar du information om vilka flygbolag som erbjuder flyg till Boston från Sverige.

Till och från Boston Logan International flygplats

Bostons flygplats har en gratis buss som förbinder alla terminaler och kör till MBTA Blue Line Airport Station där du kan ta tunnelbanan in till Boston. En enkelbiljett (blå linje) kostar cirka 25 kronor. Om du vill ta en taxi så kostar motsvarande resa cirka 250 kronor. Biluthyrning finns på flygplatsen. Jämför biluthyrning på Boston-Logan International Airport.

På Bostons Logan International flygplats

Bostons flygplats är en av de mest trafikerade i USA. Här finns fyra passagerarterminaler och så gott som samtliga internationella ankomster sker i Terminal E. Terminal E har de senaste åren genomgått en omfattande renovering och inhyser bland annat flera lounger. Här finns ett flertal restauranger och caféer, exempelvis Burger King, Dunkin´ Donuts och Starbucks. Utbudet av butiker är också generöst med bland annat tre tax free-affärer, Kiehl´s och en Michael Kors-butik. Bank, uttagsautomater och växlingskontor finns också här.

Bästa tiden att besöka Boston

Hösten och våren lockar många besökare till Boston. Hösten har blivit något av ett dragplåster, då många besökare kommer till Boston och New England för att beundra trädens skiftande färger.

Vädret i Boston

Boston har ett tempererat klimat. Somrarna är varma och fuktiga och vintrarna kalla och snöiga. Under perioden maj till september anses vädret vara som bäst med medeltemperaturer dagtid på 20-28 grader och många soltimmar.

Se och göra i Boston

Boston är en av USA:s äldsta städer och känd för bland annat sina vackra byggnader, mysiga stadskärna och fina parker. Universitetsstaden bjuder på många sevärdheter och utflyktsmål i närområdet. Inom en timme från Boston finns ett flertal stränder som lockar både barnfamiljer och vindsurfare. Majoriteten av stränderna kan nås med kollektivtrafik. I Boston hittar du många bra museer, däribland Museum of Fine Arts, Children's Museum, Museum of Science och Boston Tea Party Ship and Museum. Ett populärt besöksmål är marknadsplatsen Faneuil Hall Marketplace som har anor från 1800-talet. Halvön Cape Cod med sina många stränder är ett trevligt utflyktsmål. Här kan du kombinera sol 6 bad med ett besök på Kennedymuseet och spana in den kända familjens sommarhus.

Mer information

Hitta hotell i Boston.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Boston Logan International

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Boston: Boston Logan International.
Delta, Gulf Air, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, Norwegian, GOL Linhas Aéreas och Czech Airlines flyger alla direkt till Boston Logan International.
Den billigaste månaden att flyga till Boston Logan International är april.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.