Kungsbacka

26 apr. 201927 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kungsbacka inkluderar Gubbelyckan, Stenaberg och Finas Torpgård B&B baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kungsbacka genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kungsbacka

från 1 058 SEK
från 1 439 SEK
från 2 768 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 960 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kungsbacka är december, med ett genomsnitt på 1 587 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 255 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kungsbacka är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 6,6 °C/43,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,8 °C/67,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 0,2 °C/32,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Kungsbacka är Göteborg Landvetter (GOT) (23,44 km).

Planera en resa till Sverige