Eskilstuna

26 apr. 201927 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Letar du efter billiga hotell i Eskilstuna? Här finns ett 15-tal boenden i olika prisklasser att välja mellan. Eskilstuna är känd för sitt musikliv och kulturutbud, men även för sin gemytliga stadskärna och sina museer. Bland Eskilstunas sevärdheter finns Parken Zoo, Munktellmuseet och Eskilstuna stadsmuseum. Friluftsmuseet Sörmlandsgården, Årby naturreservat och Fors kyrka hör till några andra populära besöksmål i Eskilstuna.

Var ska man bo i Eskilstuna?

Eskilstuna

De flesta hotell i Eskilstuna ligger i stadens centrala delar och med gångavstånd till Eskilstuna Centralstation. Bor du på hotell i centrala Eskilstuna har du nära till stadens utbud av butiker, restauranger och barer. De flesta hotellen i Eskilstuna är 3- och 4-stjärniga, men det finns också några enklare boenden till lägre priser. De billigare hotellen i Eskilstuna ligger en bit längre bort från centrum, dock inom gångavstånd.

Flyg till Eskilstuna

Hitta billiga flyg till Eskilstuna

Informationen på sidan är från november 2017.

Hotell med toppbetyg i Eskilstuna

från 461 SEK
från 498 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 824 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Eskilstuna är juni, med ett genomsnitt på 1 292 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 960 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 1 017 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Eskilstuna är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 5,6 °C/42,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −4,8 °C/23,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Eskilstuna är Stockholm Västerås (VST) (25,17 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Stockholm Skavsta (68,74 km)

Planera en resa till Sverige