Nyköping

20 juni 201921 juni 2019

2 gäster - 1 rum

Letar du efter billiga hotell i Nyköping? Här finns ett 10-tal olika boendealternativ att välja mellan och de flesta är 3- och 4-stjärninga hotell. Nyköping är en stad med drygt 33 000 invånare och ligger vackert belägen vid den sörmländska kusten. Två av stadens mest kända sevärdheter är kyrkorna Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka, som båda har en historia som sträcker sig tillbaka till 1200-talet. Några andra sevärdheter i Nyköping är Nyköpingshus, Nyköpingsån och Sörmlands museum.

Var ska man bo i Nyköping?

Nyköping centrum

De flesta hotell i Nyköping ligger i stadens centrala delar och med gångavstånd från Nyköping Centralstation. Bor du på hotell i centrala Nyköping har du nära till stadens utbud av butiker, restauranger och barer, men också flera av stadens sevärdheter. I Nyköping har du också alltid nära till naturen och i närområdet hittar du flera vandringsleder och naturreservat. Ett exempel är Hållets naturreservat som ligger mitt i Nyköping, utmed Nyköpingsån.

Flyg till Nyköping

Närmaste flygplats är Stockholm Skavsta flygplats, som ligger cirka 7 km från Nyköpings centrum. Hitta billiga flyg till Skavsta.

Informationen på sidan är från november 2017.

Hotell med toppbetyg i Nyköping

från 1 191 SEK
från 1 389 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 962 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nyköping är oktober, med ett genomsnitt på 1 106 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juni förra året var 1 082 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 1 046 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nyköping är den förväntade genomsnittstemperaturen i juni 15,8 °C/60,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,3 °C/72,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −2,3 °C/27,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Nyköping är Stockholm Skavsta (NYO) (6,86 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Norrköping Kungsängen (47,77 km)

Planera en resa till Sverige