Borgholm

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Letar du efter billiga hotell i Borgholm? I denna populära turistort på Öland hittar du ett 30-tal boenden i alla prisklasser och en hel del budgetvänliga alternativ. Borgholm lockar många besökare under sommarmånaderna och då kan det vara en god idé att boka hotell i god tid. Då Borgholm är en relativt liten stad, kommer du att ha nära till stadens sevärdheter oavsett vilket hotell du väljer. Bland Borgholms sevärdheter finns Borgholms slottsruin, Sollidens palats och Borgholms Stadsmuseum. Ekerum Konsthall, Borgholms kyrka och Borgholms Kallbadhus hör till några andra populära besöksmål.

Var ska man bo i Borgholm?

Borgholm

De flesta hotellen i Borgholm ligger i centralt och ett stenkast från havet. Här bor du nära Storgatan och stadens restauranger, grönområden, butiker och barer. Från hotellen i centrum är det också nära till badplatsen Sjöstugan och den stora gästhamnen. De flesta hotellen i Borgholm är 3- och 4-stjärninga alternativ, men det finns också några enklare boenden till lägre priser.

Flyg till Borgholm

Närmare flygplats är Kalmar flygplats, som ligger cirka tre mil bort. Hitta billiga flyg till Kalmar.

Informationen på sidan är från november 2017.

Hotell med toppbetyg i Borgholm

från 1 050 SEK
från 1 292 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 749 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Borgholm är juli, med ett genomsnitt på 2 028 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 352 SEK per natt. Det är 18 % högre än det genomsnittliga priset 1 106 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Borgholm är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 5,9 °C/42,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,5 °C/72,5 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −2,5 °C/27,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Borgholm är Kalmar (KLR) (31,25 km).

Planera en resa till Sverige