Jämför och spara på hotell i Kalmar

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Kalmar

Använd vår karta för att hitta hotell nära Kalmar eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Kalmar. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Kalmar - jämför billiga hotell i Kalmar

Universitetsstaden Kalmar ligger vid Smålandskusten och är en av Sveriges populäraste sommarstäder som flerfaldigt utsetts till årets sommarstad. Kalmar har en förbindelsen med Öland, via Ölandsbron, och goda förbindelser med andra delar av landet via Kalmar Airport. Kalmars gamla stadskärna och Kalmar slott är två av stadens stoltheter.

Var ska man bo i Kalmar?

Kalmar centrum

Du som ska bo på hotell i Kalmar hittar de flesta alternativ i stadens centrala delar. Här finns många prisvärda alternativ för olika smaker. Bor du på ett hotell i centrum har du gångavstånd till bland annat Kalmar centralstation, Linnéuniversitetet och Kalmar slott. Tänk på att boka ditt hotell i Kalmar i god tid, i synnerhet om du planerar ett besök här under sommarmånaderna.

Att göra i Kalmar

Kalmar slott, Kalmar läns museum och Kalmar Konstmuseum är tre av stadens populäraste sevärdheter. Kalmars stadspark, Klapphuset och Kalmar domkyrka är några andra besöksmål. Många som bor på hotell i Kalmar passar på att åka upp till Vimmerby och besöka Astrid Lindgrens värld och Virum Älgpark.

Flyg till Kalmar

Hitta flyg till Kalmar. 

 

Informationen på sidan är från juni 2017.