Jämför och spara på hotell i Oskarshamn

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Oskarshamn

Använd vår karta för att hitta hotell nära Oskarshamn eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Oskarshamn. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Oskarshamn - jämför billiga hotell i Oskarshamn

De flesta turisterna som kommer till Oskarshamn gör det under sommarmånaderna då det är härifrån som färjorna till Öland, Gotland och klippön Blå Jungfrun avgår. Letar du efter billiga hotell i Oskarshamn? Oskarshamn är en viktig hamnstad och har flera stora industrier, vilket gör att stadens utbud av prisvänliga mellanklasshotell är gott.

Var ska man bo i Oskarshamn?

Centrum

Oskarshamns stadskärna och de gamla kvarteren består av kulturminnesmärkta små trähus, branta trappor och smala gator blandat med tornprydda stenhus och nyare bebyggelse. Det är i centrum, och med gångavstånd till hamnen, som du hittar det största utbudet av boende i Oskarshamn.

Påskallavik

Cirka 15 kilometer söder om Oskarshamn ligger tätorten Påskallavik med anor från medeltiden. Här finns en fin fritidshamn och ett antal boenden i form av bed & breakfasts, enklare hotell och gästgiveri. Bor du på hotell i Påskallavik har du nära till både badplatser och trevliga rekreationsområden. Här finns också flera matställen.

Att göra i Oskarshamn

Fiske, skog och nationalparker är några av Oskarshamns stora dragplåster. Här finns också några spännande museer, exempelvis Döderhultarmuseet och Sjöfartsmuseet. Oskarshamns kommun har ett flertal vandringsleder i varierande längd och flera sjöar som passar perfekt för ett dopp.

Flyg till Oskarshamn

Hitta flyg till Oskarshamn.

Informationen på sidan är från augusti 2017.